11 Mart 2010 Perşembe

Büyük - Küçük ?

Büyük

Küçük


Takımını çeyrek finale takışker bu sezon takımının en golcü futbolcusu olan rooneye karşı takımını 2. turda elenmekten kurtaramayan ronaldoyu ele almak istedim

Sezon başında 94 milyon euro'ya manu'dan real'e transfer olurken tek amaç : 6 kupalı barcelonayı geçecek takımdaki yıldızı almaktı, buda ronaldoydu. Ancak ispanya kupasından sonra çeyrek finale kalamadan veda eden real gerçekten hayal kırıklığı içinde.Tabiiki bunun sebebi tek ronaldo değil, Marcanın " Adios champions,Adios pelegrini " yazısındanda anladığıımız üzere pelegrinin hataları ön plandan. Ancak bu kadar güç kaybetmiş, maddi sıkıntılarla boğuşan manu'yu çeyrek finale çıkaran iste adeta tek başına rooney. İşte bu yüzden bu iki oyuncuyu ele almak istedim.

Kadrolara baktığımızda kağıt üzerinde realin; Kakası,Ronaldosu,Higuani,Benzeması,Raulu,Ramosu,Xabisi varken manunun kağıt üzerindeki kadrosu bu isimlere yaklaşamaz bile,evet bu kadar iddalıyım abi yaklaşamaz.Ama bir faktör varkı ligde,kupada heryerde takımını taşıyan rooney önce Milandaki maçta 2 kafa golu attı ondan sonra ingilteredeki maçta 2 gol attı ve takımını çeyrek finale taşıdı,Hani çıtır çerez sene başındaki milanda değil, formda oyuncuları olan ronaldinhosuyla,pirlosuyla,beckhamıyla,huntelaarıyla,boriellosuyla milanı 4-0 gibi geçerek elediler.Bunun en büyük sebebi maçın 12. dakikasında rooneyin attığı gol.

Biri takımını taşırken diğeri veda ediyor, Dünyanın en büyüğü kabul edilen ronaldomu büyük yoksa ingilizlerin asi çocuğu rooneymi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder